Lesgeven

Voor mij is zingen vanzelfsprekend; mijn hele leven zing ik al.

Toen ik naar school ging had ik zangles en zong in koren. Daarna ging ik naar het conservatorium om van mijn liefste hobby mijn beroep te maken. Studeren doe ik nog steeds: elke dag eigenlijk. Maar zingen in een concertzaal of een kerk is natuurlijk het allermooist.

Mijn passie en mijn kennis geef ik graag door aan mijn leerlingen.
In mijn eigen lespraktijk geef ik je adviezen die precies bij jou en jouw stem passen. We besteden dan aandacht aan jouw stemgebruik en presentatie en aan jouw interpretatie van tekst en muziek.
Ensembles en koren geef ik ook stemvorming op locatie.

 

 

Koorcoaching “Toon op Maat” op het raakvlak van logopedie en zangpedagogiek

Op 26 februari is de eerste koorcoaching gegeven aan een koor in de regio. De koorcoaching wordt gegeven door Trea van der Cingel, logopedist en stemspecialist van Logopediepraktijk van der Cingel, en Clara de Vries, zangeres en zangpedagoog met een eigen zangpraktijk in Zwolle. Door onze krachten te bundelen hebben we een mooie balans gevonden tussen logopedisch oefenen (om stemklachten te voorkomen) en het werken aan een mooie koorklank (het zangpedagogische gedeelte). Wie geïnteresseerd is, kan meer lezen in de bijlage “Toon op Maat”, of contact opnemen via de mail: trea@logovandercingel of telefoon: 06-40009993.

Enthousiast?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Waar wilt u meer informatie over?

captcha
Vul de bovenstaande tekens in: